Cruisereiziger
Reisverslag

Fotoreportage Nieuw Statendam: Eten & drinken

Cruisereiziger Marco voer afgelopen week 4 dagen mee met het nieuwe cruiseschip van Holland America Line, Nieuw Statendam, tijdens een deel van haar maiden voyage van het Civitavecchia naar Fort Lauderdale. Hij ontdekte alle voorzieningen aan boord o.a. de talrijke restaurants en bars/lounges.

De Nieuw Statendam heeft de keuze uit maar liefst 10 eetgelegenheden, die zijn verspreid over 4 dekken (2, 3, 9 en 10). De smaken, die in samenwerking met enkele topchefs worden aangeboden, zijn net zo divers en werelds als de bestemmingen die de rederij aandoet, van exotische smaken uit Azië tot Oud-Hollandse klassiekers.

Een drankje is op het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse de hele dag door altijd binnen handbereik, zowel letterlijk als figuurlijk. Over het gehele schip zijn er veel bars en lounges aanwezig met nieuwe drankkaarten en wijnlijsten. Nieuw zijn daarnaast de belknoppen voor het bestellen van drankjes.

Lees ook:

Wil jij in haar inaugurele jaar met de Nieuw Statendam varen? Cruises zijn o.a. boekbaar bij:

ANWB  Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)