Fotoreportage Nieuw Statendam: Eten & drinken

Cruisereiziger Marco voer afgelopen week 4 dagen mee met het nieuwe cruiseschip van Holland America Line, Nieuw Statendam, tijdens een deel van haar maiden voyage van het Civitavecchia naar Fort Lauderdale. Hij ontdekte alle voorzieningen aan boord o.a. de talrijke restaurants en bars/lounges.

De Nieuw Statendam heeft de keuze uit maar liefst 10 eetgelegenheden, die zijn verspreid over 4 dekken (2, 3, 9 en 10). De smaken, die in samenwerking met enkele topchefs worden aangeboden, zijn net zo divers en werelds als de bestemmingen die de rederij aandoet, van exotische smaken uit Azië tot Oud-Hollandse klassiekers.

Een drankje is op het tweede cruiseschip in de Pinnacle-klasse de hele dag door altijd binnen handbereik, zowel letterlijk als figuurlijk. Over het gehele schip zijn er veel bars en lounges aanwezig met nieuwe drankkaarten en wijnlijsten. Nieuw zijn daarnaast de belknoppen voor het bestellen van drankjes.

Lees ook:

Wil jij in haar inaugurele jaar met de Nieuw Statendam varen? Cruises zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruisetravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.