Fotoreportage Nieuw Statendam: Ontspanning & entertainment

Cruisereiziger Marco voer vorige week 4 dagen mee met het nieuwe cruiseschip van Holland America Line, Nieuw Statendam, tijdens een deel van haar maiden voyage van het Civitavecchia naar Fort Lauderdale. Hij ontdekte alle voorzieningen aan boord o.a. de mogelijkheden om te ontspannen en het entertainment.

Er is zoveel te zien en doen aan boord van de Nieuw Statendam. Je kan een presentatie bijwonen van BBC Earth Experiences, een kookles volgen, meedoen aan een wijnproeverij of gewoon volledig tot rust komen en ontspannen. Lees een goed boek aan het zwembad, geniet van het uitzicht vanuit je eigen privé-cabana met een glaasje bubbels of laat je verwennen in de Spa.

Holland America Line heeft de afgelopen jaren haar entertainment naar een veel hoger niveau gebracht met de introductie van het imponerende World Stage met een 270 graden LED-scherm en het muziekgedeelte Music Walk met de populaire BB King Blues Club, Billboard Onboard en Lincoln Center Stage. Het tempo wordt nu letterlijk en figuurlijk nog verder opgevoerd met het debuut van de nieuwe ‘classic rock’ club Rolling Stone Rock Room.

Club HAL op het Panoramadek (dek 10) is het domein voor alle kinderen aan boord van de Nieuw Statendam. De kinderclub biedt een verscheidenheid aan entertainment voor kinderen van 3 tot en met 17 jaar. Elke leeftijdsgroep (3 t/m 6, 7 t/m 12 en 13 t/m 17 jaar) heeft een eigen kleurrijke ruimte met elk haar eigen specifieke faciliteiten, van knutselen tot videogamewedstrijden.

Lees ook:

Wil jij in haar inaugurele jaar met de Nieuw Statendam varen? Cruises zijn o.a. boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​