Win een exclusief Delfts Blauw herdenkingsbord van Nieuw Statendam!

Het nieuwste cruiseschip van Holland America Line, Nieuw Statendam, kwam begin deze maand voor de eerste keer aan in Nederland. Tot medio september is Amsterdam de thuishaven van het tweede schip uit de Pinnacle-klasse. Het zal een collectie van 7- en 14-daagse routes gaan varen naar de Noorse Fjorden, de Oostzee, IJsland en de Noordkaap.

Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid verloot Cruisereiziger een exclusief handgemaakte Delfts Blauw herdenkingsbord. Dit collectersitem is door het Nederlandse Royal Goedewaagen op ambachtelijke wijze geproduceerd specifiek voor het inaugurele seizoen 2018/2019 van de Nieuw Statendam.

Wat moet je doen?

1. Word lid van de nieuwsbrief van Cruisereiziger.nl. Aanmelden kan via de volgende link: https://bit.ly/2IVVpuP

en

2. Stuur tot en met zaterdag 25 mei 2019 een e-mail naar prijsvraag@cruisereiziger.nl met het juiste antwoord op de volgende vraag:

Welk bijzonder restaurant (met name bestemd voor gasten in de Pinnacle en Neptune suites) maakte haar debuut op de Nieuw Statendam?

Tip! Het juiste antwoord staat in één van onderstaande artikelen:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.