Winnaar exclusief Delfts Blauw Nieuw Statendam bord bekend

Het nieuwste cruiseschip van Holland America Line, Nieuw Statendam, kwam begin deze maand voor de eerste keer aan in Nederland. Tot medio september is Amsterdam de thuishaven van het tweede schip uit de Pinnacle-klasse. Het zal een collectie van 7- en 14-daagse routes gaan varen naar de Noorse Fjorden, de Oostzee, IJsland en de Noordkaap.

Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid verloot Cruisereiziger een exclusief handgemaakte Delfts Blauw herdenkingsbord. Dit collecters-item is door het Nederlandse Royal Goedewaagen op ambachtelijke wijze geproduceerd specifiek voor het inaugurele seizoen 2018/2019 van de Nieuw Statendam.  Onder alle deelnemers die een e-mail stuurden met het goede antwoord van de prijsvraag én lid zijn van de nieuwsbrief, is een gelukkige winnaar getrokken. Het juiste antwoord van de prijsvraag ‘Welk bijzonder restaurant (met name bestemd voor gasten in de Pinnacle en Neptune suites) maakte haar debuut op de Nieuw Statendam?’ is restaurant The Club Orange. Lees hier meer over dit restaurant.

Winnaar

Het exclusieve Delfts Blauw herdenkingsbord is gewonnen door Suzan Spruijt! Van harte gefeliciteerd met de prijs.

We willen iedereen bedanken voor deelname aan de prijsvraag. Houd de website in de gaten voor nieuwe winacties 🙂

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.