Cruisereiziger

Noorwegen

De Noorse Fjorden zijn werkelijk prachtig en dat op zo korte afstand van Nederland. Vanuit Rotterdam, Amsterdam en IJmuiden vertrekken regelmatig vanaf mei tot en met september cruiseschepen naar Noorwegen en de Noorse Fjorden. Daarbij bezoek je vaak een van de grote steden van Noorwegen, Oslo of Bergen. De mooiste fjord is wellicht de Geirangerfjord die ook als Wereldnatuurerfgoed is aangeduid door UNESCO.  Het beroemde Noorderlicht is een natuurverschijnsel met prachtige kleuren aan de horizon in de nacht. Dit bijzondere lichtwonder komt voor in het noorden van Noorwegen tijdens bijvoorbeeld een Noordkaap reis in de winter naar het meest noordelijke punt van het vasteland van Europa, Honningsvag.

Bestemmingen:

 

Welke cruises gaan naar Noorwegen?

Vanaf mei tot en met september gaan schepen van de volgende rederijen zeer regelmatig – wekelijks of tweewekelijks – vanuit Nederland. Luxe (familie) rederijen Premium rederijen

Bekijk welke cruises naar Noorwegen gaan:

Captain Cruise Corendon – Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

 

Het laatste cruisenieuws over Noorwegen

Terug naar Bestemmingen

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *