Azamara Club Cruises verandert naam naar ‘Azamara’

Rederij Azamara Club Cruises kondigde aan dat zij haar naam verandert naar ‘Azamara’, dus zonder de toevoeging Club Cruises. De rederij heeft drie schepen voor elk zo’n 700 passagiers in de vloot, te weten de Azamara Pursuit, de Azamara Quest en de Azamara Journey.

Bovendien is een nieuw logo ontworpen met daarin 1 ster.  Het nieuwe logo staat voor een open wereld die ontdekt kan worden. De lijnen van de wereld staan voor ontdekkingen op zee én aan land. De ster staat voor de bestemmingen off-the-beaten-path.

Meer land arrangementen

Tegelijkertijd met het bekendmaken van de nieuwe naam en het logo, introduceert de rederij ook meer landarrangementen voor, tijdens en na een cruise. De rederij staat al sinds haar begin in 2007 bekend om Destination Immersion, ‘onderdompeling in de bestemming’.  Dit doet de rederij door zoveel mogelijk tot (laat) in de avond in een haven te blijven, al dan niet met een extra overnachting.  Daarnaast biedt Azamara de bekende AzAmazing Events (lees hier wat Miriam heeft beleefd), een 2/3 daags verblijf voor/na een cruise in een stad, of een korte 3-6 daagse trip in een regio ook voor/na een cruise.

AzAmazing Events

De AzAmazing Events zijn exclusieve evenementen voor al haar gasten aan boord van 1 van de drie kleine schepen, waarin Azamara graag de lokale gebruiken en cultuur van de bestemming wil laten zien en de cruisereizigers echt contact wil laten maken met de bestemming. Op meer dan 70 bestemmingen worden deze AzAmazing avonden aangeboden en speciaal georganiseerd op een meestal bijzondere locatie.

“Onze passie voor een landprogramma heeft ervoor gezorgd dat onze Destination Immersion-programmering de afgelopen tien jaar is geëvolueerd. Het echt opgaan in een bestemming door middel van een langer verblijf, meer overnachtingen en avondrondleidingen maakt Azamara uniek binnen de sector “, zegt Larry Pimentel, President en CEO van Azamara. “Dit is nog maar het begin.  We verwachten dat onze landarrangementen nog meer zal groeien als we onze diensten blijven uitbreiden.”

Landtrips

De lange landarrangementen bieden unieke avonturen in een regio. Ze geven je de highlights van een stad, maar juist ook de verborgen juweeltjes. Deze reizen duren van 4-7 dagen waarbij je verblijft in luxe accommodaties, zoals een boetiekhotel, luxe lodge of vier/vijfsterrenhotel.

Blijf lokaal

De korte stedentrips voor of na een cruise focussen zich op één stad. Vooral als je wat minder tijd hebt, om een stad te ontdekkken, neemt Azamara je mee bij een 3 of 4-daags verblijf in je in- of ontschepingsstad. Zo kan je bijvoorbeeld verblijven in Buenos Aires in Argentinië, Edinburgh in Schotland, Lima in Peru, Stockholm in Zweden.

Wil je meer lezen over cruisen met Azamara? Miriam reisde 4 dagen mee op de Azamara Pursuit. Lees hier verder.

Cruises bij Azamara zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.