Royal Caribbean breidt app uit met nieuwe functies

De Royal Caribbean Group heeft nieuwe functies aan de app toegevoegd in het kader van het nieuwe cruisen. Bovendien is de app straks beschikbaar op veel schepen van Royal Caribbean International, Celebrity Cruises en Azamara. De app bestond al enige tijd (sinds 2017), maar heeft nieuwe functies gekregen die het veiliger maken om te cruisen.

Functies

De hoofdfuncties van de app zijn:

  • De Muster 2.0 – één van de minst geliefde, maar belangrijkste onderdelen van een cruisevakantie – de veiligheidsoefening – doen gasten met behulp van de app. Meer informatie lees je in een eerdere publicatie.
  • Geplande aankomsttijd – gespreide aankomsttijden voor gasten helpen drukte te voorkomen.
  • Versneld aan boord gaan door het inchecken met de app te voltooien, paspoortinformatie te scannen en een ‘selfie’ veiligheidsfoto te uploaden. Zo kunnen gasten hun eigen een mobiele instapkaart genereren en in aanmerking komen voor een versneld instapproces. De innovatieve, digitale ervaring, geïntroduceerd in 2018, minimaliseert het aantal incheck- en beveiligingspunten in terminals.
  • Digitale sleutel – gasten kunnen hun hutten openen met hun smartphone door een digitale sleutel te downloaden, die met een paar tikken beschikbaar is voor geselecteerde schepen en passagiershutten.
  • Automatisering in de passagiershut – met behulp van hun smartphone kunnen gasten elementen in hun passagiershut bedienen, zoals de tv, verlichting, zonneschermen en temperatuurregeling. Contactpunten worden daardoor beperkt.
  • Account aan boord – gasten kunnen hun account met uitgaven (en tegoeden) in realtime bekijken vanaf elke plek op het schip zonder in de rij te hoeven staan.
  • Dagelijks programma – alle activiteiten aan boord, entertainmentshows, dineren en excursies aan wal zijn te zien en te reserveren via de mobiele app.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.