Cruisereiziger
Reclame campagne

Norwegian Cruise Line debuteert de videoserie ‘De evolutie van innovatie’

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft haar nieuwste “EMBARK with NCL”-videoserie aangekondigd: “The Evolution of Innovation’. De driedelige serie zal de geschiedenis van het cruisen en het erfgoed van het bedrijf belichten. Het zal ook de meest opmerkelijke momenten van NCL beschrijven tot de lancering van de nieuwe Prima klasse-schepen deze maand.

“Sinds 1966 stelt Norwegian Cruise Line toonaangevende normen voor de ultieme vakantie-ervaring. ‘The Evolution of Innovation’ documenteert het baanbrekende erfgoed van het bedrijf en biedt een blik in de toekomst, gebaseerd op creativiteit, stijl en een compromisloze toewijding aan onze gasten ”, aldus Harry Sommer, president en CEO van Norwegian Cruise Line.

De drie afleveringen omvatten “History of Innovation”, “The Evolution of Entertainment” en “The Future of the Cruise Experience”.

De eerste aflevering komt uit in de nacht van donderdag 11 augustus op vrijdag 12 augustus zowel op de website van NCL als op de Facebook-pagina.

Leidinggevenden van het bedrijf zullen in alle drie de afleveringen verschijnen en kijkers helpen de geschiedenis van het bedrijf en de impact op de cruise-industrie beter te begrijpen. Er worden o.a. nooit eerder vertoonde interviews en gearchiveerde beelden vertoond, evenals een eerste blik op de volgende generatie schepen.

Cruisen met Norwegian Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)