Cruisereiziger
BestemmingenThemacruise

Queen Anne maakt eerste reis rondom Groot-Brittannië met festiviteiten aan boord

Cunard heeft voor haar eerste Groot-Brittannië cruise op de Queen Anne een speciaal Brits Eilanden Festival aan boord aangekondigd. Queen Anne zal op 24 mei 2024 vertrekken voor deze Brits Eilanden Festivalcruise

Deze unieke cruise biedt reizigers de mogelijkheid om een plekje in de geschiedenis in te nemen, aangezien dit het begin markeert van een nieuw hoofdstuk voor Cunard. Queen Anne zal op 24 mei 2024 Southampton verlaten voor haar maidentrip rond Groot-Brittannië en Ierland in een historische en unieke circumnavigatie van de Britse Eilanden.

Route

De 14-daagse cruise zal het beste laten zien van de Britse kusten, met bezoeken aan Cunards spirituele thuisbasis Liverpool en het levendige Belfast, majestueuze kliffen in de Highlands en de spectaculaire Schotse kust. Gasten bezoeken Newhaven, Kirkwall (Orkney eilanden), Invergordon, Portree (Isle of Skye), Glasgow, Belfast, Liverpool en Cobh.

Aan boord kunnen gasten vooraanstaande artiesten en sprekers ontmoeten tijdens een exclusief programma van Brits en Iers entertainment of genieten van ‘In gesprek met’ inzichten van deskundige gastsprekers, ter ere van het rijke erfgoed en de natuurwonderen van de Britse Eilanden.

Katie McAlister, President van Cunard: “Kerstmis is vroeg gekomen voor reizigers die de Queen Anne willen vieren, aangezien we haar Brits Eilanden Festivalreis aankondigen, die een echte viering zal zijn van ons nieuwste schip en het beste zal laten zien van Groot-Brittannië en Ierland. De maidentrip van Queen Anne rond deze kusten zal een werkelijk historische cruise zijn en ik weet dat veel van onze trouwe Cunarders reikhalzend zullen uitkijken naar deze iconische reis.”

Queen Anne

Queen Anne zal op 3 mei 2014 haar allereerste cruise maken met gasten naar La Coruna en Lissabon. Aan boord zie je de typische Cunard sfeer, stijl en vakmanschap, maar ook innovatie. Het schip biedt met haar  113.000 bruto ton plek aan 3.000 gasten, over 14 dekken. Aan boord zijn talloze stijlvolle restaurants en bars, maar ook fitness, beauty, thermen en spa faciliteiten van het vernieuwde Mareel Wellness & Beauty. Lees hier meer: Miriam bracht een bezoek aan Queen Anne in de scheepswerf en ontdekte nieuwe faciliteiten.

Tijdens haar eerste seizoen vaart Queen Anne vanuit Southampton op routes naar de Middellandse Zee, Scandinavië, de Canarische Eilanden en de Noorse Fjorden, waarbij ze meer dan 60 unieke bestemmingen in 16 landen aandoet en verschillende van Europa’s meest betoverende oude steden aandoet.

Om meer te weten te komen over de Brits Eilanden Festival cruise – vertrek op 24 mei 2024, vanaf €2820 – bekijk je deze bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Stip Captain Cruise 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)