Cruisereiziger
TV/Video

MSC World Europa speelt hoofdrol in Britse documentaire

De Britse tv zender Channel 4 presenteert een gloednieuwe documentaire, Billion Pound Cruise Ship, met MSC Cruises‘ MSC World Europa in de hoofdrol. De 1 uur durende documentaire volgt het 22-deks, 215.900 brutoton, en op vloeibaar aardgas (LNG)-aangedreven cruiseschip vanaf haar eerste staalsnede in 2019 tot haar eerste gasten eind 2022 – en wordt uitgezonden op zaterdag 16 december 2023.

Kijkers volgen de teams van ontwerpers, projectmanagers en scheepsbouwers terwijl ze tegen een strak schema racen om een gloednieuw scheepsprototype af te leveren. Het publiek kan de innovatieve constructietechnieken bekijken die worden gebruikt om MSC World Europa uit meer dan 42.000 ton staal op te bouwen.  Vervolgens laat de documentaire zien wat er allemaal komt kijken bij de exploitatie van een schip. Kijkers kunnen zien hoe een aantal van de LNG technologieën tijdens de installatie en het gebruik functioneren.


MSC World Europa is het eerste schip in deze klasse en beschikt over 33 restaurants, bars en lounges, elk met een eigen stijl en sfeer, waaronder 6 specialiteitenrestaurants en 7 gloednieuwe bar- en caféconcepten, entertainmentopties van een hoger niveau op nieuwe hightechlocaties, 6 zwembaden, de luxueuze MSC Yacht Club, MSC Cruises’ grootste en meest actievolle kinderruimte tot nu toe en nog veel meer.

MSC World Europa vaart in de Middellandse Zee in de winter van 2023/2024 en in de zomer van 2024.

 Lees ook:

Wil jij met MSC World Europa varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “MSC World Europa speelt hoofdrol in Britse documentaire

  • Dat wordt dus en kijken en genieten dus als je Channel 4 kan ontvangen of via internet kan bekijken.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger