Cruisereiziger
Cruiseschepen

Trouwen op volle zee bij Royal Caribbean

Royal Caribbean biedt sinds kort de mogelijkheid om rechtsgeldig te trouwen aan boord van een van de Royal Caribbean schepen. De Bahamas hebben de schepen het recht gegeven om te trouwen op volle zee.  Daarmee mag Royal Caribbean zich scharen in een selecte groep van cruisemaatschappijen waar trouwen op zee mogelijk is. (lees Trouwen & Cruisen voor het complete overzicht) Royal Caribbean is de eerste cruisemaatschappij met rechtsgeldigheid van de Bahamas. De andere cruisemaatschappijen mogen trouwen naar Maltees recht of naar de regels van Bermuda.

Royal Caribbean biedt een special team aan met daarin weddingplanners die alles voor je kunnen regelen en alle zorgen uit handen nemen. Uiteraard kan ook het bijbehorende gezelschap meecruisen. Voor meer informatie ga je naar www.royalcaribbean.com/weddings 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)