Cruisereiziger
Cruiseterminal

‘Maiden Call’ AIDAstella in Amsterdam

AIDAstella

De AIDAstella, het nieuwe cruiseschip van AIDA Cruises dat anderhalve week geleden nog in Warnemunde werd gedoopt, heeft haar ‘Maiden Call’ gemaakt in Amsterdam. Omstreeks 09:00 uur vanmorgen kwam het schip van de Duitse rederij voor de eerste keer aan bij de cruiseterminal. Het blijft, als alles volgens plan verloopt, dinsdagnacht in de hoofdstad liggen. Woensdagochtend (rond 07:00 uur) wordt er dan koers gezet richting Hamburg. Vanuit Hamburg vertrekt de AIDAstella donderdag voor een cruise van 4 nachten. Het doet daarbij o.a. vrijdag IJmuiden aan. Verwachte aankomsttijd bij de Felison Cruise Terminal is 13:00 uur. Het vertrek uit IJmuiden staat gepland om 20:00 uur.

Via de ‘Bugcam‘ zijn live-beelden te zien van de AIDAstella.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 gedachten over “‘Maiden Call’ AIDAstella in Amsterdam

  • Ik ben zojuist terug van de reis van de AIDAstella, wat een super reis.
    Foto’s volgens nog op mijn facebook.

    • Mooi zeg! Mag ik ze delen op facebook met andere cruisereiziger lezers?

      Groet Miriam

Reacties zijn gesloten.