Cruisereiziger
Excursies

Rondleiding achter de schermen bij MSC Cruises

Ook MSC Cruises biedt vanaf heden de mogelijkheid voor haar cruisepassagiers om een kijkje achter de schermen te nemen op haar cruiseschepen in de Fantasia en Musica klasse. De nieuwe tour, genaamd “The Big Reveal: Come & See How We Do It”, geeft een unieke sneak peek van hoe het er op een cruiseschip aan toe gaat. In kleine groepjes worden de ‘off-limits’ zones van het schip bezocht, waaronder een kijkje in de scheepskeuken, de voedsel opslag, backstage bij het theater, de plek waar al het wasgoed wordt weggewerkt en –op de  schepen in de Fantasia klasse- een bezoekje aan het exclusieve MSC Yacht Club gedeelte. De rondleiding sluit af met een speciale kookdemonstratie waarbij ook geproefd mag worden.

Reizigers op een cruise van zeven dagen of meer kunnen “The Big Reveal” tour van ongeveer tweeënhalf uur boeken. De kosten bedragen 39 euro per persoon.

Zie ook: Achter de schermen kijken

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)