Cruisereiziger
Contract

Norwegian Breakaway donderdag na overhandiging naar Rotterdam

Norwegian Breakaway – © Norwegian Cruise Line

Donderdag heeft bij de Columbus Cruise Center van de Bremerhaven in Duitsland tijdens een feestelijke ceremonie de officiële overdracht plaats van de Norwegian Breakaway van de Duitse scheepsbouwer Meyerwerft aan Norwegian Cruise Line plaatsgevonden. Kapitein Evans Hoyt ontving daarbij de officiële scheepsdocumenten.

Vervolgens zette het nieuwe cruiseschip omstreeks 14:00 uur koers naar Rotterdam, waar het vrijdagochtend (08:00-09:00 uur) wordt verwacht bij de Rotterdamse Cruise Terminal. De Norwegian Breakaway werd bij haar vertrek uit de Bremerhaven begeleid door meerdere schepen. Naast de traditionele waterfonteinen van sleepboten speelde er op de Colombuskade een band.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)