Norwegian Breakaway donderdag na overhandiging naar Rotterdam

Norwegian Breakaway – © Norwegian Cruise Line

Donderdag heeft bij de Columbus Cruise Center van de Bremerhaven in Duitsland tijdens een feestelijke ceremonie de officiële overdracht plaats van de Norwegian Breakaway van de Duitse scheepsbouwer Meyerwerft aan Norwegian Cruise Line plaatsgevonden. Kapitein Evans Hoyt ontving daarbij de officiële scheepsdocumenten.

Vervolgens zette het nieuwe cruiseschip omstreeks 14:00 uur koers naar Rotterdam, waar het vrijdagochtend (08:00-09:00 uur) wordt verwacht bij de Rotterdamse Cruise Terminal. De Norwegian Breakaway werd bij haar vertrek uit de Bremerhaven begeleid door meerdere schepen. Naast de traditionele waterfonteinen van sleepboten speelde er op de Colombuskade een band.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.