Cruisereiziger
BestemmingenNieuwe cruiseschepen

Norwegian Breakaway twee maal in Rotterdam

Het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line, Norwegian Breakaway, heeft  op vanmorgen 26 april rond half 9 voor de eerste keer haar opwachting gemaakt in Rotterdam. Het cruiseschip, dat plaats biedt aan 4.000 passagiers, is aangekomen in de havenstad om daarvandaan 2 inaugurele cruises te maken. Van 26 tot 28 april vaart de Norwegian Breakaway met genodigden op de Noordzee. Daarna staan van 28 tot 29 april de overtocht gepland naar Southampton. Cruisereiziger.nl is, net als veel andere Nederlandse cruiseliefhebbers, van de partij en zal zowel via de website, facebook als twitter uitgebreid verslag doen van deze unieke tochten.

Lees hier alvast alle nieuws over de Norwegian Breakaway:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger