Norwegian Breakaway twee maal in Rotterdam

Het nieuwste cruiseschip van Norwegian Cruise Line, Norwegian Breakaway, heeft  op vanmorgen 26 april rond half 9 voor de eerste keer haar opwachting gemaakt in Rotterdam. Het cruiseschip, dat plaats biedt aan 4.000 passagiers, is aangekomen in de havenstad om daarvandaan 2 inaugurele cruises te maken. Van 26 tot 28 april vaart de Norwegian Breakaway met genodigden op de Noordzee. Daarna staan van 28 tot 29 april de overtocht gepland naar Southampton. Cruisereiziger.nl is, net als veel andere Nederlandse cruiseliefhebbers, van de partij en zal zowel via de website, facebook als twitter uitgebreid verslag doen van deze unieke tochten.

Lees hier alvast alle nieuws over de Norwegian Breakaway:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.