Cruisereiziger
BestemmingenMaidentrip

Viking Star vaart ook in winter 2015 en begin 2016 in Middellandse Zee

Viking Star @ Viking Cruises

Viking Cruises heeft bekendgemaakt dat haar eerste cruiseschip de Viking Star ook in de winter van 2015 en begin 2016 cruises in de Middellandse Zee zal maken. Hiertoe is besloten na de stormloop op de cruises in de lente en zomer van hetzelfde jaar. Deze eerste reizen van het nieuwe schip zijn bijna uitverkocht. De extra cruises zijn 8 tot 15 dagen en vertrekken uit Barcelona danwel Rome. Bestemmingen die worden aangedaan zijn o.a. Malta, Sicilie, Sardinie en Tunesie. De Viking Star zal in mei 2015 in de vaart komen. Na enkele cruises in de Baltische zee vaart het vervolgens naar Zuid-Europa. Tot 18 december 2013 hanteert de Amerikaanse rederij voor de cruises in 2015 en 2016 nog vroegboekkortingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!