AIDAcara vandaag in droogdok

Vandaag is de AIDAcara (1996, 1339 passagiers) voor 13 dagen het droogdok ingegaan bij de Lloyd Werft in Bremerhaven. Het oudste schip uit de vloot van AIDA blijft tot en met 18 oktober in het droogdok. Er wordt technisch onderhoud doorgevoerd en door AIDA wordt onder andere een jeugdruimte, de Waikiki Teenslounge, toegevoegd. Er was wel een kinderruimte beschikbaar maar nog geen plek waar de jeugd zich kan terugtrekken. De kinderruimtes worden tevens vergroot.

Met betrekking tot de techniek wordt het schip waar nodig voorzien van een verfje, wordt onder andere de gangway nagekeken en krijgt het schip milieuvriendelijke aanpassingen.

Het schip kreeg eerder in 2005 een grootscheepse renovatie. Het laatste grote bezoek aan een werf was in maart 2011.

Op 20 oktober vaart de AIDAcara haar eerste cruise, van Hamburg naar de Canarische Eilanden. Ze komt daar op 1 november aan op Las Palmas, Tenerife.

Wil je ook cruisen met de AIDAcara? Vraag je offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)