Norwegian Bliss en Norwegian Escape zien de horizon

Norwegian Escape en Norwegian BlissNorwegian Cruise Line vroeg in september 2014 aan haar facebookfans welke van de tien voorgestelde namen zijn het liefst wilden toekennen aan de twee Norwegian Breakaway Plus schepen. Uit deze verkiezing zijn de namen Norwegian Bliss en de Norwegian Escape gekomen. Meer dan 100.000 mensen uit onder andere USA, Canada, Spanje, Groot-Brittannië en Duitsland hebben mee gestemd. Beide schepen (163.000 brutoton) bieden plek voor 4200 passagiers. Ze komen in 2015 en 2016 in de vloot.

Cruisereiziger heeft dezelfde vraag aan haar lezers gesteld en daaruit bleek dat de Nederlandse en Vlaamse cruisers een andere voorkeur hebben. Het bleek dat een overgrote meerderheid van de stemmers, 45%, ‘Norwegian Dreamaway’ de ideale naam vindt. Op respectabele afstand volgen Norwegian Treasure (15%) en Norwegian Journey (11%) en Norwegian Passion (11%). 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.