Cruisereiziger
DoopNieuwe cruiseschepen

Norwegian Bliss en Norwegian Escape zien de horizon

Norwegian Escape en Norwegian BlissNorwegian Cruise Line vroeg in september 2014 aan haar facebookfans welke van de tien voorgestelde namen zijn het liefst wilden toekennen aan de twee Norwegian Breakaway Plus schepen. Uit deze verkiezing zijn de namen Norwegian Bliss en de Norwegian Escape gekomen. Meer dan 100.000 mensen uit onder andere USA, Canada, Spanje, Groot-Brittannië en Duitsland hebben mee gestemd. Beide schepen (163.000 brutoton) bieden plek voor 4200 passagiers. Ze komen in 2015 en 2016 in de vloot.

Cruisereiziger heeft dezelfde vraag aan haar lezers gesteld en daaruit bleek dat de Nederlandse en Vlaamse cruisers een andere voorkeur hebben. Het bleek dat een overgrote meerderheid van de stemmers, 45%, ‘Norwegian Dreamaway’ de ideale naam vindt. Op respectabele afstand volgen Norwegian Treasure (15%) en Norwegian Journey (11%) en Norwegian Passion (11%). 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)