Cruisereiziger
DoopNieuwe cruiseschepen

Miami Dolphins Cheerleaders worden doopmoeders van Norwegian Getaway

Miami Cheerleaders
Norwegian Cruise Line heeft vandaag bekend gemaakt dat de Miami Dolphins Cheerleaders de doopmoeders gaan worden van de Norwegian Getaway. De doop vindt plaats op 7 februari 2014 in Miami.

De Miami Dolphins Cheerleaders zijn verbonden aan de Dolphins football club sinds 1966 en treden op bij elke wedstrijd van het football team. Vanaf nu wordt Norwegian Cruise Line sponser van het football team en wordt de cruisemaatschappij de “Official Cruise Line” van de Miami Dolphins en het Sun Stadium waar ze hun thuiswedstrijden spelen.

In Miami gaat het schip haar thuishaven krijgen en zal de Norwegan Getaway een jaar lang cruises vanuit Miami varen. Deze 8 daagse crusies bezoeken het Oostelijke Caribische gebied.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger