Miami Dolphins Cheerleaders worden doopmoeders van Norwegian Getaway

Miami Cheerleaders
Norwegian Cruise Line heeft vandaag bekend gemaakt dat de Miami Dolphins Cheerleaders de doopmoeders gaan worden van de Norwegian Getaway. De doop vindt plaats op 7 februari 2014 in Miami.

De Miami Dolphins Cheerleaders zijn verbonden aan de Dolphins football club sinds 1966 en treden op bij elke wedstrijd van het football team. Vanaf nu wordt Norwegian Cruise Line sponser van het football team en wordt de cruisemaatschappij de “Official Cruise Line” van de Miami Dolphins en het Sun Stadium waar ze hun thuiswedstrijden spelen.

In Miami gaat het schip haar thuishaven krijgen en zal de Norwegan Getaway een jaar lang cruises vanuit Miami varen. Deze 8 daagse crusies bezoeken het Oostelijke Caribische gebied.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.