Cruisereiziger
Renovatie

Renovatie Disney Magic loopt uit

Disney MagicVolgens USAToday loopt de renovatie van de Disney Magic uit. Daardoor kan de eerste geplande cruise na de renovatie niet vertrekken en is daarom geannuleerd. De eerste cruise was een zesdaagse cruise die aanstaande zondag zou vertrekken richting het prive-eiland Castaway Cay en Nassau op de Bahama’s. De eerstvolgende cruise – een driedaagse cruise ‘to nowhere’ vanuit Miami – zal op 25 oktober wel doorgaan.

De renocatiewerkzaamheden lopen vijf dagen uit. Vanwege weersomstandigheden redden de bouwers het niet om het gehele schip op tijd af te krijgen in het droogdok. De Disney Magic ligt momenteel in Cadiz, Spanje. Het schip  zou zonder passagiers deze week naar Florida in Amerika varen om daar de eerste cruise te maken.

Passagiers krijgen uiteraard de gehele cruisesom en eventuele vluchtkosten terug. Naar keuze krijgen zij of een extra cruise aangeboden op de Disney Magic tussen nu en mei 2014 of een korting van 35% op een cruise in het Caribisch gebied of de Bahama’s, binnen twee jaar te boeken exclusief de vakantieperiodes.

Voor meer informatie over de renovatie: Disney Magic krijgt grote renovatie

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger