Cruisereiziger
Uncategorized

Regal Princess komt eerder in de vaart

Regal Princess

Princess Cruises heeft aangekondigd dat haar nieuwste cruiseschip, de Regal Princess, volgend jaar eerder in de vaart komt dan oorspronkelijk gepland. De eerste cruise zal nu aanvangen op 20 mei 2014 in plaats van 2 juni. Door de vervroegde start zijn er 2 extra cruises toegevoegd aan het programma van de Regal Princess, die momenteel gebouwd wordt bij het Italiaanse Fincantieri. Het gaat om een 7- en 6-daagse cruise in de Middellandse Zee van respectievelijk Venetie naar Athene en Athene weer terug naar Venetie. Passagiers die reeds hadden geboekt voor de ‘Maiden Voyage’ kunnen tot 15 november 2013 besluiten of ze mee willen met de nieuwe eerste cruise danwel op de oorspronkelijk geplande cruise. De Regal Princess is een zusterschip van de Royal Princess, die dit jaar werd gedoopt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger