Seabourn in zee met Fincantieri voor bouw nieuw cruiseschip

Seabourn Odyssey

Seabourn heeft vrijdag laten weten een intentieverklaring te hebben afgesloten met de Italiaanse werf Fincantieri voor de bouw van een nieuw ultraluxe cruiseschip. Het schip zal zowel qua model als faciliteiten overeenkomen met de Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest, de 3 modernste schepen uit haar huidige vloot. De oplevering staat gepland in de tweede helft van 2016. Het nieuwe schip moet de leemte invullen na de verkoop van de Seabourn Pride, Seabourn Spirit, en Seabourn Legend aan Windstar Cruises respectievelijk per april 2014, april 2015 en mei 2015.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.