Cruisereiziger
BouwContract

Seabourn in zee met Fincantieri voor bouw nieuw cruiseschip

Seabourn Odyssey

Seabourn heeft vrijdag laten weten een intentieverklaring te hebben afgesloten met de Italiaanse werf Fincantieri voor de bouw van een nieuw ultraluxe cruiseschip. Het schip zal zowel qua model als faciliteiten overeenkomen met de Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest, de 3 modernste schepen uit haar huidige vloot. De oplevering staat gepland in de tweede helft van 2016. Het nieuwe schip moet de leemte invullen na de verkoop van de Seabourn Pride, Seabourn Spirit, en Seabourn Legend aan Windstar Cruises respectievelijk per april 2014, april 2015 en mei 2015.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!