Seabourn in zee met Fincantieri voor bouw nieuw cruiseschip

Seabourn Odyssey

Seabourn heeft vrijdag laten weten een intentieverklaring te hebben afgesloten met de Italiaanse werf Fincantieri voor de bouw van een nieuw ultraluxe cruiseschip. Het schip zal zowel qua model als faciliteiten overeenkomen met de Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest, de 3 modernste schepen uit haar huidige vloot. De oplevering staat gepland in de tweede helft van 2016. Het nieuwe schip moet de leemte invullen na de verkoop van de Seabourn Pride, Seabourn Spirit, en Seabourn Legend aan Windstar Cruises respectievelijk per april 2014, april 2015 en mei 2015.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.