Overzicht aankomsten cruiseschepen in Nederland in 2014

Cruiseterminal Rotterdam

Nu het cruiseseizoen min of meer naar het einde loopt kijken we alweer vooruit naar een nieuw jaar. Eerder publiceerden we reeds een overzicht van alle nieuwe cruiseschepen die in 2014 in de vaart komen. Vorige week plaatsten we op de website een lijst met alle cruises die volgend jaar vanuit Nederland vertrekken. Inmiddels staan ook alle bezoeken, de zogenaamde cruisecalls, van cruiseschepen aan Amsterdam, Rotterdam, IJmuiden, Harlingen en Vlissingen in 2014, zover momenteel bekend, online.

Klik hier voor een overzicht van alle cruisecalls in Nederland in 2014.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.