Cruisereiziger
BestemmingenMaidentrip

Verkoop van eerste cruises AIDAprima in 2015 gestart

AIDAprima BeachClub

Vanaf vandaag is het mogelijk om cruises te boeken op het nieuwste cruiseschip van AIDA Cruises, de AIDAprima. Het nieuwe vlaggeschip van de Duitse rederij zal in maart 2015 in de vaart komen en na een wereldreis van Japan naar Hamburg het gehele jaar door vanuit de Hansestad cruises gaan maken. Leden van de AIDA Club hadden vanaf 9 oktober 2013 al het eerste recht om zich te verzekeren van een plekje op de AIDAprima. Nu is dat dus ook mogelijk voor andere cruisereizigers.

De AIDAprima vertrekt zijn ‘Maiden Voyage’ op 22 maart 2015 vanuit Yokohama. Tijdens een 86-daagse reis worden 22 landen en 39 havens aangedaan. Hoogtepunten van de cruise zijn o.a. stops in Osaka, Taiwan, Ho Chi Minh Stad, Sri Lanka, Dubai, Cairo, Athene, Barcelona en Londen. De prijs bedraagt 9.490 euro per persoon, inclusief 2.000 vroegboekkorting indien je boekt voor 30 april 2014.

Het debuutseizoen vanuit Hamburg start op 20 juni 2015. Iedere zaterdag zet het koers naar Londen, Parijs, Brussel en Rotterdam. De eerste cruise is met vroegboekkorting van 150 euro vanaf 815 euro per persoon te boeken, in een gunstige periode vanaf 545 euro. Het aanbod is echter beperkt en geldt tot 31 oktober 2014. Ook na deze termijn kan er nog geprofiteerd worden van kortingen als je 5 maanden van tevoren boekt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!