Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Succesvolle eerste dag voor Travevent Cruisereizen

Donderdagmiddag is in de Passenger Terminal Amsterdam het Travevent Cruisereizen van start gegaan. Frank Oostdam (directeur ANVR) opende om exact 13:00 uur de driedaagse beurs die georganiseerd is door CLIA Nederland en ANNONU Events. Op dat moment stonden al veel bezoekers te popelen om naar binnen te gaan. De organisatie hoopt de komende dagen 5000-7000 cruiseliefhebbers te verwelkomen. Ruim 3400 mensen hebben zich vooraf geregistreerd voor een toegangsticket.

Op de beurs staan 33 stands waarvan 50% cruisemaatschappijen en 50% cruise-aanbieders. Daarnaast zijn er diverse presentaties van cruisemaatschappijen te bezoeken in een van de twee zalen. Vijftig gelukkige prijswinnaars van de Telegraaf mochten donderdagmiddag een kijkje nemen aan boord van het cruiseschip AIDAsol (AIDAcruises) die op dat moment lag aangemeerd bij de cruiseterminal. Op vrijdag ligt de MS Serenity van Select Voyages aan de kade waar een bezoek aan kan worden gebracht. 

De beurs is vrijdag 25 oktober en zaterdag 26 oktober geopend van 10:00-17:00 uur. De entreeprijs bij voorregistratie is 7,50 euro voor 2 personen. Aan de kassa 10,00 euro. Kinderen tot 12 jaar gaan gratis naar binnen. Voor de kinderen is er een speciaal gebied waar ze zich kunnen vermaken.

Bijgaand een sfeerimpressie van de eerste beursdag.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)