Grote renovatie Costa Victoria in volle gang

Costa Victoria

De Costa Victoria van Costa Cruises bevindt zich inmiddels in Singapore voor een uitgebreide renovatie in het droogdok van de Sembawang werf. Deze zal tot 11 november duren. Dan staat de eerste cruise in het nieuwe ontwerp ‘Italy at Sea’ vanuit Singapore gepland. De Italiaanse rederij investeert in totaal 18 miljoen dollar in de opknapklus voor de Costa Victoria (1996, 75.200 brutoton).

Het schip blijft daarna, net als vorig jaar, in Azie. Het ontwerp, design en kleurenpallet zullen dan ook worden afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de Aziatische markt. Daarbij staat vooral de populaire Italiaanse mode centraal. Ook biedt de Costa Victoria meer dan voorheen een authentische Italiaanse keuken zoals in het buffetrestaurant, in het Pizza & Pasta gedeelte en het middernachtsbuffet.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.