Bij SeaDream ontschepen in Harlingen in 2014

SeaDream I

In 2014 ontvangt Harlingen twee cruisechepen, op 4 mei 2014 de National Geographic Explorer en op 15 augustus 2014 de Seadream I van Seadream Yacht Club.

Met Seadream is het zelfs mogelijk om de reis te laten eindigen in Harlingen. Op 6 augustus start de 10 daagse reis in Kopenhagen. Tijdens de cruise bezoek je Skagen, Stavanger, Sunndal & Rosendal in de Hardangerfjord, Balestrand & Flaam & Gudvangen & Fjaerland in de Sognefjord, Bergen en inclusief twee zeedagen.

De SeaDream I heeft slechts plaats voor 112 gasten. Onlangs won SeaDream Yacht Club een Conde Nast Traveler Award voor de hoogste score voor de culinaire beleving in de categorie kleine schepen. 

Prijzen voor bovengenoemde cruise starten bij 4052 euro per persoon (exclusief 577 euro fooien/havengelden). Bij SeaDream is de cruise All Inclusive inclusief champagne, wijn, premium alcoholische drankjes, watersport, mountainbikes, golf simulator, yoga en Tai Chi lessen. Voor liefhebbers is het ook mogelijk om een dag langer mee te varen naar Dover. 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​