Cruisereiziger
Eten en drinkenKookstudioOntspanning

Oceania Cruises maakt kooklessen bekend voor 2014

MarinaOceania Cruises heeft de kooklessen voor het jaar 2014 bekend gemaakt voor het Bon Appétit Culinary Center op de Marina en de Riviera.  Meer dan 20 lessen, variërend van regionale kookkunsten tot de geheimen van zelfgemaakte pasta, worden aangeboden. Afhankelijk van de route die het schip vaart, biedt Oceania kooklessen aan die 45 minuten tot drie uur duren voor beginnende tot en met meer ervaren koks. De lessen zijn ontwikkeld door chef Kathryn Belly en het Bon Appetit magazine.

Een greep uit de kooklessen:

  • Viva España: Gasten gaan naar de tapas bars in Spanje en leren over hoe ze een tapas avondje organiseren met authentieke Spaanse gerechtjes. Riviera – 1 september 2014, 7 dagen van Rome naar Barcelona
  • Italliaanse familie: Gasten leren een groot aantal regionale Italiaanse gerechten die van generatie op generatie zijn doorgegeven in unieke plaatsen als Portofino, Amalfi, Toscane en Sicilië. Riviera – 1 juni 2014, 10 dagen van Barcelona naar Venetië.
  • Modern Nordic: Unieke lessen die geïnspireerd zijn op de Noordelijke keukens van Noma en Geranium (beide Kopenhagen).  Marina – 7 juni 2014, 7 dagen Londen naar Kopenhagen.
  • Pasta van A tot Z: De chefs maken verse pasta, inclusief gnocchi, en leren je alles over deeg, sauzen en juiste kooktijden. Riviera – 15 mei 2014, 7 dagen Athene naar Istanboel
  • Oceania’s Favoriet Canyon Ranch: een selectie van de populairste gerechten in het aan boord gelegen restaurant Canyon Ranch. Riviera – 22 mei 2014, 10 dagen Istanbul naar Barcelona

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger