Cruisereiziger
RenovatieReparaties & Werfbezoek

3 Costa-schepen in november in droogdok

Costa Cruises

Deze maand zullen 3 cruiseschepen van Costa Cruises het droogdok van San Giorgio del Porto in Genua ingaan. Het gaat om geplande onderhouds- en renovatiewerkzaamheden voor de Costa Voyager, Costa neoRiviera en Costa Classica. De kosten voor de gehele operatie bedragen meer dan 10 miljoen euro. Het eerste Costa-schip dat de werf opzocht was de Costa neoRiviera (48.200 brutoton) van 5 november tot 12 november. Vandaag was het de beurt aan de Costa Voyager (24.400 brutoton), die daar twee weken zal verblijven. Op 12 november volgt dan de Costa Classica (53.000 brutoton) tot 21 december.

Op de Costa Voyager zal het dek en de machinekamer onder handen worden genomen. Bij de Costa Classica gaat het voornamelijk om routine-onderhoud aan de romp, machinekamer en hotelgedeelte dat om de 2,5 jaar plaatsvindt. Het meeste werk is gepland aan de Costa neoRiviera, voorheen Grand Mistral. Naast de werkzaamheden aan de romp en motoren krijgen ook de buitendekken en publieke ruimtes een nieuw jasje.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)