Oranje-fans verblijven tijdens Olympische Spelen op Norwegian Jade

Norwegian Jade
Norwegian Jade

Nederlandse sportliefhebbers die begin volgend jaar de Olympische Spelen in Sotsji willen bijwonen kunnen dit doen met een heel bijzondere accommodatie als uitvalsbasis. Corendon Dutch Airlines heeft laten weten dat het van 7 tot en met 23 februari 2014 rechtstreekse vluchten zal inzetten naar de Russische stad. Het cruiseschip de Norwegian Jade van Norwegian Cruise Line zal daarbij als verblijfplaats dienen. De reismaatschappij biedt 7 verschillende pakketten aan variërend van twee tot vijf dagen accommodatie op basis van logies ontbijt, inclusief transfer van en naar de luchthaven. De pakketten variëren in prijs, het goedkoopste pakket start op 399 euro. Corendon is hoofdsponsor van schaatsploeg Team Corendon waar o.a. medaillekandidaten Jan Blokhuijsen, Lotte van Beek en Marrit Leenstra onderdeel van uitmaken. Klik hier voor meer informatie over de reispakketten.

Zie ook: Norwegian Jade gecharterd voor Olympische Spelen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.