Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Cruisereiziger.nl in een nieuw jasje

Cruisereiziger.nl bestaat inmiddels al ruim 3,5 jaar. De hoogste tijd dus om de website (en haar Facebook en Twitterpagina) in een nieuw jasje te steken. We zijn begonnen met een nieuw logo en nieuwe banner. Op basis hiervan zijn er ook kleine wijzigingen door gevoerd in de kleurstelling van de website. De komen de periode zullen op dit vlak nog enkele kleine aanpassingen plaatsvinden. Ook voor 2014 hebben we diverse nieuwe items gepland. Hierover later meer. Heb jij leuke ideeën voor Cruisereiziger.nl? Laat het ons weten via de reacties en/of info@cruisereiziger.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger