Cruisereiziger.nl in een nieuw jasje

Cruisereiziger.nl bestaat inmiddels al ruim 3,5 jaar. De hoogste tijd dus om de website (en haar Facebook en Twitterpagina) in een nieuw jasje te steken. We zijn begonnen met een nieuw logo en nieuwe banner. Op basis hiervan zijn er ook kleine wijzigingen door gevoerd in de kleurstelling van de website. De komen de periode zullen op dit vlak nog enkele kleine aanpassingen plaatsvinden. Ook voor 2014 hebben we diverse nieuwe items gepland. Hierover later meer. Heb jij leuke ideeën voor Cruisereiziger.nl? Laat het ons weten via de reacties en/of info@cruisereiziger.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​