Fiats 500 verwelkomen MSC Divina in Miami

De MSC Divina is dinsdagmiddag met veel spektakel aangekomen in Miami. Het cruiseschip van MSC Cruises werd de haven ingesleept door tot Fiat 500 omgebouwde sleepboten. De MSC Divina zal het gehele jaar door gaan varen in de Caribbean vanaf Miami. Het is voor het eerst dat een Mediterrane rederij ook in de zomer in de Caribbean gaat varen. De MSC Divina vertrok 19 dagen geleden vanuit Venetie voor een transatlantische cruise met de Verenigde Staten als eindbestemmiing. Ze werd daarbij al begeleid door een Rosso Brillante (metallic rood) Fiat 500 die in Italië op het schip was geladen.

“Wij zijn erg blij om met het debuut van de MSC Divina, een van onze mooiste en meest innovatieve schepen te verwelkomen in Noord-Amerika”, aldus Richard Sasso, President en CEO van MSC Cruises USA. “Vandaag is een belangrijke mijlpaal voor MSC Cruises aangezien we blijven groeien in deze regio en het aanbieden van meer bestemmingen maakt ons aantrekkelijk voor een breed publiek. We kijken ernaar uit Noord-Amerikaanse Cruisereizigers iets nieuws te bieden”.

#fiatatsea
MSC Divina

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!