Cruisereiziger
Eten en drinken

Nieuwe drankpakketten bij Royal Caribbean Int.

allure of the seas
Allure of the Seas

Royal Caribbean International introduceert nieuwe drankpakketten in navolging op de begin van dit jaar uitgerolde drankpakketten. Naast de twee bestaande all-inclusive drankpakketten Classic Package (45 dollar per dag) of Premium Package (55 dollar per dag), worden meer pakketten uitgerold. Een goede ontwikkeling is dat niet elke reiziger in dezelfde hut het pakket hoeft te kopen. Ook zijn de fooien (15%) inbegrepen. Vanaf nu zijn de pakketten boekbaar voor de Noord-Amerika cruises. Vanaf midden december zijn de pakketten beschikbaar op cruises die vertrekken van internationale havens. 
Royal Replenish (20 dollar per persoon per dag)

 • Premium-koffie, Premium-thee
 • Water (375 ml bubbels of  500 ml plat)
 • Versgeperste sinaasappelsap
 • Alcoholvrije cocktails
 • Alcoholvrije premium-softdrinks verkrijgbaar bij Coca-Cola automaat

Select (40 dollar per persoon per dag)

 • Bier
 • Wijn (tot 8 dollar per glas)
 • Alcoholvrije cocktails
 • Alcoholvrije premium-softdrinks verkrijgbaar bij Coca-Cola automaat

Premium (55 dollar per persoon per dag)

 • Cocktails
 • Bier
 • Wijn (tot 13 dollar per glas)
 • Alcoholvrije cocktails
 • Water (500 ml plat)
 • Alcoholvrije premium-Softdrinks verkrijgbaar bij Coca-Cola automaat

Ultimate (65 dollar per persoon per dag)

 • Combinaties uit het Premium pakket en Royal pakket

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)