Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Royal Caribbean International viert kiellegging Anthem of the Seas

Anthem of the SeasGisteren werd een belangrijke mijlpaal bereikt in de ontwikkeling van Royal Caribbean’s nieuwe Quantum Class schepen; de kiel werd gelegd van Anthem of the Seas. De kiellegging benadrukt het begin van de bouw van het daadwerkelijke schip. Tijdens de ceremonie werd een blok van 620 ton met afmetingen van 18 bij 23 meter met een kraan van maar liefst 800 ton in het scheepsdok gehesen.

De toonaangevende Quantum Class schepen debuteren met nieuwe onnavolgbare noviteiten, zoals RipCord by iFLY, de eerste skydive ervaring op zee; de North Star, een technisch wonder dat gasten naar meer dan 90 meter boven zee vervoert; verschillende transformeerbare locaties zoals The SeaPlex, het grootste indoor sport- en entertainmentcomplex op zee met botsauto’s, rolschaatsen en meer; en de cruiserederij’s grootste en meest geavanceerde hutten ooit, waaronder de eerste Virtual Balcony hutten van de cruise industrie. Deze Virtual Balconies hebben real-time uitzicht op de oceaan.

Anthem of the Seas
Virtueel balkon Anthem of the Seas

Anthem of the Seas debuteert in het voorjaar van 2015 gevolgd op de lancering van haar zusterschip Quantum of the Seas in de herfst van 2014. Elk schip telt 16 dekken, omvat 167.800 bruto tonnage, vervoert 4.180 gasten (gebaseerd op een dubbele bezetting) en telt 2.090 hutten.

 

Boek de Anthem of the Seas bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger