Southampton wordt thuishaven van Anthem of the Seas

Quantum of the Seas (foto: Royal Caribbean Int.)

De Anthem of the Seas, het tweede cruiseschip van Royal Caribbean in de Quantum-klasse, zal vanaf haar debuutjaar 2015 Southampton als thuishaven krijgen. Dat heeft de Amerikaanse rederij donderdag bekendgemaakt. Het nieuwe cruiseschip gaat de Independence of the Seas vervangen die al sinds 2008 cruises maakt uit de Engelse havenstad. De Adventure of the Seas, een ander schip uit de vloot van Royal Caribbean, blijft ook vanuit Engeland varen. De Anthem of the Seas zal alleen in de winterperiode vanuit Fort Lauderdale cruisen.

De Anthem of the Seas is het zusterschip van de Quantum of the Seas, dat vanuit New York gaat varen. Beide schepen worden momenteel op de Meyer Werft in Papenburg gebouwd. De Quantum of the Seas wordt in 2014 opgeleverd. De Anthem of the Seas komt 1 jaar later in de vaart. Dinsdag werd in Duitsland de kiel gelegd voor de Anthem of the Seas.

Boek je Anthem of the Seas cruise bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.