Cruisereiziger
Ontspanning

Holland America Line verlengt Dancing with the Stars: At Sea

Dancing with the stars at Sea @Holland America Line Blog

Holland America Line verlengt haar Dancing with the Stars At Sea programma met nog een jaar. De show zal op alle 15 schepen te zien zijn. Ook net als dit jaar wordt de danscompetitie voor gasten afgesloten met een speciale Caribisch Kampioenen cruise op 6 december 2014 op de Westerdam. Op zes cruises worden de speciale evenementen gehouden samen met professionele gastdansers. 

De danscruises zijn op 14 en 21 juni op het ms Zuiderdam (Alaska), 26 juli en 2 augustus op het ms Westerdam (Alaska), 29 november en 6 december op het ms Westerdam (Caribisch gebied). Tijdens de cruises zijn er gastoptredens van de dansproffesionals, danslessen met de dansers van het schip zelf, een modeshow en de kans om de professionele dansers te ontmoeten tijdens een Meet & Greet.

Passagiers van de Holland America Line kunnen op afvaarten tussen 26 november 2013 en 22 oktober 2014 meedoen om een plekje te winnen op de kampioenscruise. Gasten moeten daarvoor meedoen aan de danswedstrijd en zo goed mogelijk presteren samen met een danser van het schip. Een jury bestaande uit de senior officieren, scheepsdansers en ander personeel, beoordelen de passagiers bij hun optreden. Daarna volgt voor de winnaar de finale op het ms Westerdam op 6 december 2014.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)