Bezoek MSC Splendida aan Amsterdam geannuleerd

MSC Cruises heeft voor de tweede maal dit jaar het bezoek van het cruiseschip MSC Splendida aan Amsterdam, aanstaande maandag, geannuleerd. Het schip bezoekt in plaats van Amsterdam, de stad Rotterdam. Dat heeft de Cruise Port Rotterdam laten weten. Onlangs had het schip de eer om  op 1 juli aan te meren als grootste cruiseschip ooit in Amsterdam. Het schip heeft een lengte van 333 meter en een breedte van 38 meter.

Door de annulering zal de MSC Splendida te zien zijn van maandag 08:00 uur aan de Wilhelminakade in Rotterdam tot dinsdagochtend ca 08:00 uur. Het is de tweede keer dat een cruiseschip van MSC Cruises Rotterdam aandoet. Ook op 3 mei 2015 bezocht het schip de havenstad. Het cruiseschip, dat plaats biedt aan 3.900 passagiers, is bezig aan een 13 daagse reis van Hamburg naar Schotland, IJsland, en zou Amsterdam als laatste haven bezoeken voor het op 29 juli terugkeert in Hamburg.

Klik hier voor meer informatie, recensies, foto’s en video’s van de MSC Splendida.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Bezoek MSC Splendida aan Amsterdam geannuleerd

  • 25 juli 2015 om 12:14
    Permalink

    Is eigenlijk de derde keer dit jaar dat er een cruiseschip van MSC langs komt in Rotterdam . De MSC Orchestra is ook nog een keer langs geweest ;).

Reacties zijn gesloten.