Cruisereiziger
Scheepsbezoek

Bezoek de MSC Splendida in Amsterdam op 11 september 2015

MSC SplendidaMSC Cruises biedt de mogelijkheid om voor 10 euro per persoon (maximaal 2 personen) deel te nemen aan een scheepsbezoek op het grootste cruiseschip dat Amsterdam ooit bezocht heeft, de MSC Splendida. Het bezoek in Amsterdam bestaat uit een rondleiding en een uitgebreide lunch aan boord van het schip. Het programma duurt van 10:00 tot 15:00 uur (onder voorbehoud). Bij overweldigende aanmeldingen zal er geloot worden.

Aanmelden gaat via de site van MSC Cruises. Deelnemers ontvangen uiterlijk woensdag 19 augustus 2015 bericht of zij zijn ingeloot.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

3 gedachten over “Bezoek de MSC Splendida in Amsterdam op 11 september 2015

 • Ga al jaren met holland america line mee mijn zoon zegt steeds je moet een keer verkassen dus nu mijn kans om een kijkje te nemen op de Msc . Wie weet gaan we de volgende reis mee met de Msc

 • Oooh wat een droom is dit! Sinds jaren weer es een dagje uit met mijn paps, wat zou ik daar naar uitkijken! Wereldervaring lijkt het me op jullie schip te gast zijn, ik kijk er naar uit en duim dat ik wordt ingeloot om te komen, 11 september 2015:)
  Lieve groet, Linda Stopa Jansen en vader Jansen

 • Hi Linda,

  Je moet je wel aanmelden op de site van MSC Cruises!

  Volg de link in het bericht.
  Groet Miriam

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger