Celebrity Equinox in het nieuw gestoken in Cadiz

De Celebrity Equinox (2008, 2850 passagiers) is onlangs fris uit het dok bij Cadiz gekomen na een grootscheepse modernisering. In 29 dagen werd het schip van voor tot achter onder handen genomen in het kader van The Celebrity Revolution, een investeringsproject van $500 miljoen dollar. De Celebrity Equinox is het derde schip binnen de vloot die gemoderniseerd werd. De bedoeling is dat alle schepen van de Millennium- en Solstice-klasse deze verbeteringen krijgen.

“Celebrity Equinox heeft een speciaal plekje in de harten van iedereen bij Celebrity Cruises en ook voor onze gasten; dit unieke schip blijft het meest bekroond in onze hele vloot,” aldus Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO, Celebrity Cruises. “Na de modernisering zullen onze gasten nog meer van de nieuwe, ‘revolutionaire’ Celebrity Equinox houden. Er is geen betere manier om het hele jaar door het Caraïbisch gebied te ervaren dan aan boord van dit prachtige schip.”

De verbeteringen omvatten:

  • De toevoeging van The Retreat voor suite gasten, inclusief The Retreat Sundeck en The Retreat Lounge (voorheen Michael’s Club)
  • Restaurant Qsine (voorheen Silk Harvest) zal zowel Le Petit Chef bieden én Le Petit Chef and Friends. Twee unieke diners met digitale effecten.
  • Vernieuwde passagiershutten en suites over het hele schip met de exclusieve eXhale-beddengoedcollectie van Celebrity met luxe
    King-sized Cashmere-matrassen
  • De lancering van een samenwerking met Phillip and Patricia Frost Museum of Science, met activiteiten voor de jeugd, gericht op twee wetenschappelijke onderwerpen. Als eerste activiteiten gericht op de problemen en oplossingen in het gebruik van plastic en als tweede over het belang van plankton voor de oceanen en voor ons milieu.
  • Digitale verbeteringen op het hele schip, zoals de toevoeging van RFID-vergrendelingstechnologie (o.a. digitale kamersleutels)
    en snellere WiFi.

 
De Celebrity Equinox vaart het hele jaar door vanaf Fort Lauderdale naar het Caribisch gebied. De Equinox heeft twee routes: het westelijk gebied met Key West (Florida), Puerto Costa Maya (Mexico), Cozumel (Mexico) en George Town (Kaaimaneilanden). De tweede route is het oostelijk gedeelte met San Juan (Puerto Rico), Charlotte Amalie (St. Thomas), Tortola (Britse Maagdeneilanden) en Nassau (Bahama’s).

Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesKrasZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.