Cruisereiziger
Liveblog

LIVEBLOG: Cruise mee op Rotterdam naar de Noorse Fjorden met Miriam

Miriam stapt zondag 1 mei in Amsterdam aan boord van cruiseschip Rotterdam van Holland America Line. Het zevende schip van de rederij met deze naam vaart een 8-daagse cruise naar Eidfjord, Alesund, Bergen en Geiranger.

Ben jij benieuwd hoe deze cruise zal zijn? Miriam gaat het schip verkennen en zal daarvan live verslag doen op deze pagina, Facebook, Twitter en Instagram. Wil jij iets specifieks weten of zien van de Rotterdam? Stuur ons een mail of laat onderstaand een reactie achter.

 

Bekijk een aantal cruises:

Prijs >
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500

15-daagse cruise Noordkaap met de Rotterdam

2025 124-daagse Wereldcruise HAL met Zuiderdam

8-daagse cruise Noorse Fjorden met de Rotterdam

 Lees ook:

Wil jij ook met de Rotterdam varen? Cruises zijn boekbaar bij:

ANWB Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI Zeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger