Cruisereiziger
Bestemmingen

Fotoreportage: Rotterdam start zomerseizoen vanuit Amsterdam

Zondagochtend is het nieuwste cruiseschip van Holland America Line, Rotterdam, weer teruggekeerd in Nederland. Het zevende schip van de rederij met deze naam arriveerde in Amsterdam na haar eerste Caraïbische seizoen. Ze verbleef tot het begin van de avond in de hoofdstad. Iets later dan gepland, in verband met het langer tanken van brandstof, vertrok het 11e schip in de vloot voor haar eerste zomercruise vanuit haar nieuwe thuishaven, met o.a. veel Nederlandse passagiers, richting de Noorse fjorden.

Miriam stapte ook aan boord van het Pinnacle klasse-schip voor deze 8-daagse cruise met de Noorse bestemmingen Eidfjord, Alesund, Bergen en Geiranger op de route. Ben jij benieuwd hoe deze cruise zal zijn? Miriam gaat het schip verkennen en zal daarvan live verslag doen op deze paginaFacebookTwitter en Instagram. Wil jij iets specifieks weten of zien van de Rotterdam? Stuur ons een mail of laat onderstaand een reactie achter.

Zie onderstaande fotoreportage van het bezoek van Rotterdam aan Amsterdam.

Bekijk een aantal cruises:

Prijs >
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500

15-daagse cruise Noordkaap met de Rotterdam

2025 124-daagse Wereldcruise HAL met Zuiderdam

22-daagse cruise Schotland, IJsland en Groenland met Nieuw Statendam uit Amsterdam

8-daagse cruise Noorse Fjorden met de Rotterdam

 Lees ook:

Wil jij ook met de Rotterdam varen? Cruises zijn boekbaar bij:

ANWB Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Fotoreportage: Rotterdam start zomerseizoen vanuit Amsterdam

  • …VERSCHILLEN – OVEREENKOMSTEN H.A.L. TRIO…
    Miriam een echte “travel-babe” . Na het schip in 2021 in Rotterdam te hebben verwelkomt, ik was er ook bij, nu op weg mét dit schip. Kan zij nu eens de ECHTE VERSCHILLEN uitleggen én tonen tussen de Rotterdam VII en de Koningsdam, ik had er een scheepsbezoek meegemaakt in Amsterdam, en de Nieuw Statendam of is het allemaal één pot nat en maakt het niet uit met welk van het trio men vaart ? De nieuwe Queen ANNE van Cunard is trouwens geïnspireerd op de Rotterdam VII en qua uiterlijk ZIJN ze één pot nat, maar daarom vallen ze ook onder de Carnival group of Holding logisch toch ? Bon Voyage Miram !

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger