Cruisereiziger
Aanbieding

Aanbieding bij Azamara: tot 20% korting en boordtegoed per hut

Aanbieding geldig van 13 februari t/m 23 februari

Boek nu een geselecteerde Azamara afvaart en ontvang tot 20% korting en boordtegoed cadeau! Deze Azamara aanbieding is geldig voor boekingen in de periode van 13 februari t/m 23 februrari. De afvaarten moeten zijn tussen 6 juli 2024 en 31 maart 2025.

Voorwaarden:

  • Toepasbare categorieën: alle hut categorieën met uitzondering van de garantie hutten
  • Combineerbaar met: back to back benefits, onboard bookings, Azamara Circle Quarterly Savings, 20% savings offer
  • Niet te combineren met: Azamara Circle Complimentary Nights, Last Minute Voyages, Interline Rates, Travel Agent Rates

 

Deze Azamara aanbieding is boekbaar bij

Cruisereizen Captain Cruise
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *