Cruisereiziger

Ponant

PONANT_Logo_BaselineEN_Gris_interneDe Franse rederij Ponant richt zich op cruisen met het jacht gevoel. De vloot bestaat momenteel uit een aantal prachtige jachten en een zeilschip. De schepen bieden plek voor 64 (zeilschip Le Ponant) tot 224/264 passagiers op de overige schepen. Er staat gemiddeld 1 personeelslid voor je klaar op 2 gasten en dat uit zich in de persoonlijke service. De inrichting van de schepen is modern luxe. Op de kleine schepen heeft elke gast de beschikking over een suite.

Bji Ponant zijn alle drankjes voor eigen rekening, uitgezonderd water, koffie en thee. Daarentegen zijn wel tijdens de maaltijden huiswijnen inclusief. Op de schepen bevindt zich een hoofdrestaurant. Daarnaast is er een grill restaurant, een Lounge Le Club waar het entertainment plaatsvindt  en een theater voor lezingen en films. Voor ontspanning zijn er een casino, bibliotheek en een internet plek. Een zwembad, spa en fitness maken het geheel af.

Fooien zijn niet inclusief. Wifi is wél inclusief.

Ponant heeft sinds 2019 een samenwerking met National Geographic Expeditions waarbij gevaren wordt met schepen van Ponant. Lees hier meer over.

Cruises van Ponant zijn exclusief boekbaar bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Cruisereizen

 

De vloot bestaat uit:

 

Het laatste nieuws van Ponant Cruises

Covid-19 aan boord bij Ponant

1 november 2020

Aan boord van Le Jacques-Cartier, een klein luxe schip van Ponant, zijn 13 mensen geïnfecteerd met Corona. Dit meldt de Franse krant Le...

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *