Crystal Cruises van Amsterdam naar New York in 2015

Crystal Symphony

Crystal Cruises heeft dinsdag haar vaarroutes voor 2015 tot en met het voorjaar van 2016 bekendgemaakt. De luxe cruisemaatschappij viert in 2015 haar 25-jarig bestaan met 64 cruises die 248 havens, met 22 maiden-calls, in 79 landen aandoen. Bijzonder naast een 108-daagse ‘Silver Celebration’ wereldcruise vanuit Miami is een transatlantische cruise van de Crystal Symphony naar New York die op 30 augustus 2015 vertrekt uit Amsterdam. Tijdens de 14-daagse reis worden o.a. Edinburgh en Reykjavik aangedaan. Alle cruises voor 2015 en begin 2016 zijn terug te vinden op www.crystalcruises.com. De exacte prijzen worden op 31 augustus bekendgemaakt. Vanaf die datum begint ook de daadwerkelijke verkoop.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!