Crystal onthult eetmogelijkheden voor Crystal Esprit

Esprit YACHT CLUB RESTAURANT renderingCrystal Esprit, het eerste jacht-cruiseschip in de vloot van Crystal Yacht Cruises, focust op gerechten met lokale ingrediënten van de Seychellen en de Mediterranee. Bovendien zijn de signature gerechten van Crystal Cruises ook verkrijgbaar.

De eetgelegenheiden aan boord van het kleine jacht worden:

Yacht Club en Patio Café: de Yacht Club en het aangrenzende buitendek bieden ontbijt, lunch en diner. Vers gebakken omelet, wafels, pancakes en vers fruit zijn tijdens het ontbijt verkrijgbaar. Voor de lunch zijn er pasta, risotto, zeevruchten en antipasti als ook salades en lokale gerechten. In de avond is er een klassieke menukaart en een moderne twist.

Sunset Bar & Grill: De casual eetgelegenheid heeft burgers, wraps en ‘street food’ op de kaart.

The Pantry: Deze snelle 24-uurs bar heeft verse snacks en gebak, koffie en een self-service wijn bar.

De Crystal Esprit komt in december 2015 in de vaart. Boekingen kunnen onder andere gemaakt worden bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.