Crystal onthult eetmogelijkheden voor Crystal Esprit

Esprit YACHT CLUB RESTAURANT renderingCrystal Esprit, het eerste jacht-cruiseschip in de vloot van Crystal Yacht Cruises, focust op gerechten met lokale ingrediënten van de Seychellen en de Mediterranee. Bovendien zijn de signature gerechten van Crystal Cruises ook verkrijgbaar.

De eetgelegenheiden aan boord van het kleine jacht worden:

Yacht Club en Patio Café: de Yacht Club en het aangrenzende buitendek bieden ontbijt, lunch en diner. Vers gebakken omelet, wafels, pancakes en vers fruit zijn tijdens het ontbijt verkrijgbaar. Voor de lunch zijn er pasta, risotto, zeevruchten en antipasti als ook salades en lokale gerechten. In de avond is er een klassieke menukaart en een moderne twist.

Sunset Bar & Grill: De casual eetgelegenheid heeft burgers, wraps en ‘street food’ op de kaart.

The Pantry: Deze snelle 24-uurs bar heeft verse snacks en gebak, koffie en een self-service wijn bar.

De Crystal Esprit komt in december 2015 in de vaart. Boekingen kunnen onder andere gemaakt worden bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)