Blog Cruise met Nieuw Amsterdam – Dag 13 -Venetië

Dag 13 ma 30 juli – Venetië ontschepen

Het was raar wakker worden vanmorgen. We zouden ontschepen en afscheid nemen vandaag van de Nieuw Amsterdam. Het einde van een mooie heerlijke cruise.  De koffers in de gang waren gelukkig opgehaald vannacht en niet per ongeluk blijven staan 😉 Na een ontbijtje in het Lido bekeken we de schepen om ons heen in de haven. Het was behoorlijk druk, een schip van Thomson, Costa Cruises, Princess Cruises en Celebrity Cruises lagen allen aan de kade of kwamen zelfs nog aanvaren. Om negen uur waren we klaar en wel. Het moest er echt van komen. We gingen van het schip af. We mochten zelf kiezen op welk moment we eraf gingen (we hadden de rose kleur) als we maar om half tien echt weg zouden zijn.

In de hal van de terminal stonden de koffers netjes bij elkaar. Wat hebben we genoten van deze cruise!  We zijn heerlijk verwend, hebben van het weer kunnen genieten, van de metropoolsteden, de Griekse eilanden en de Turkse gastvrijheid. Bovenal was het na elke dag thuiskomen op de Nieuw Amsterdam, met de glimlach van onze stewards Putra en Wallly, de dames van de receptie en van de gastvrijheid van de dames in het Tamarind-restaurant. We hopen jullie ooit nog eens te zien.

Lees ook:

Wil je ook cruisen op de Nieuw Amsterdam? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

3 thoughts on “Blog Cruise met Nieuw Amsterdam – Dag 13 -Venetië

 • 21 augustus 2012 om 11:37
  Permalink

  Beste Miriam, wat hebben we genoten van jouw blog. We keken er dagelijks naar uit. Ook wij hebben deze cruise gemaakt, zaten zelfs op hetzelfde dek. Het was een ideale mengeling van cultuur, verwennen en ontspanning. Ook wij zijn onder de indruk van de vriendelijkheid van de bemanning. Het komt allemaal ongekunselt over. Met betrekking tot de inscheping waren we ontevreden. De mogelijkheden om in Venetië naar het schip te komen waren onvoldoende aangegeven. Zelf vonden we de people mover maar niks. Je kon net zo makkelijk over de brug naar en van het schip lopen. Ook de plaats van inchecken was, vonden wij en met ons ook andere gasten, slecht aangegeven. Het duurde bij ons 4(!) uur voordat de koffers in de hut stonden. De ontscheping verliep veel duidelijker. Maar goed, dat was ook het enige. Nogmaals bedankt. Iki heb alle afleveringen afgedrukt en komen ze t.z.t. in ons album. (Moet wel eerst nog 600 foto’s sorteren!!) Groet, Jan

 • 21 augustus 2012 om 21:03
  Permalink

  Beste Jan,

  Dank voor je leuke reactie en het delen van je ervaringen in Venetië! We zullen elkaar ongetwijfeld in de gangen van de Nieuw Amsterdam zijn tegengekomen. Fijn dat je de cruise op een zelfde manier hebt beleefd. In ieder geval veel succes met het sorteren van de foto’s!

  Groet, Miriam

 • 22 augustus 2012 om 09:40
  Permalink

  Hoi,

  Was een super blog, heb met veel plezier gelezen.
  Foto’s waren ook super en gaaf om te zien.
  bedankt.

  Groet gert

Reacties zijn gesloten.