Video: Uitdokken Norwegian Getaway in beeld

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 thoughts on “Video: Uitdokken Norwegian Getaway in beeld

  • 4 november 2013 om 12:24
    Permalink

    Wij gaan hem 15 januari voor een nacht uitproberen dit vooral i.v.m met de grote van het schip en onze zoon wilde zien hoe kindvriendelijk dit schip kan worden omdat de arrangementen kids free hiervoor gelden

  • 4 november 2013 om 19:08
    Permalink

    Klinkt goed, heel veel plezier!

Reacties zijn gesloten.