Cruisereiziger
Doop

Carnival Sunshine officieel benoemd

Carnival SunshineGisteren heeft de Carnival Sunshine haar officiële naam ontvangen. In New Orleans vond de plechtigheid op het schip zelf plaats temidden van jazz muziek en speeches van onder andere de bekende Carnival cruisedirector John Heald. Doopmoeder Lin Arison, weduwe van Carnival oprichter Ted Arison, kreeg de eer om het schip te dopen. Ze doopte in het verleden het allereerste schip van Carnival in 1972, Mardi Gras, daarna het schip Holiday in 1985 en Carnival Destiny in 1996.

De voormalige Carnival Destiny onderging in mei 2013 een 155 miljoen dollar kostende renovatie. De Carnival Sunshine (3006 passagiers) heeft maar liefst 182 hutten erbij gekregen, nieuwe restaurants, lounges en het nieuwe waterpark met veel glijbanen. Na de verregaande renovatie voer het vernieuwde schip in de Middellandse Zee en keerde pas afgelopen weekend terug naar New Orleans.

De Carnival Sunshine vaart tot en met maart 2014 achtdaagse cruises vanuit New Orleans naar het Caribbisch gebied.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)