Cruisereiziger
OntspanningThemacruise

Crystal Cruises biedt vrouwelijke danspartners aan

Crystal CruisesAls eerste cruisemaatschappij biedt ultra-luxe Crystal Cruises op enkele cruises vrouwelijke danspartners. Aan boord van drie cruises waar een dansprogramma onderdeel van is, zullen twee vrouwelijke naast acht mannelijke gastheren aanwezig zijn.

“Op aanraden van een van onze populaire dans instructeurs, hebben we op een recente cruise een aantal vrouwelijke danspartners laten meedansen. De respons was fantastisch “, zegt Bret Bullock , vice-president van entertainment . “Net als bij tennissers die beter spelen met een professional. Zo inspireren zij dansliefhebbers die meer willen weten over de juiste danspassen en de nuances daarin.”

Op de volgende reizen zullen naast de acht mannelijke gastheren ook twee gastdames aanwezig zijn:

  • 5 oktober 2014 , Lissabon / Miami , Crystal Symphony (10 dagen)
  • 12 juni 2015 , New York / London , Crystal Symphony (16 dagen)
  • 11 december 2015 , Lissabon / Miami , Crystal Serenity (11 dagen)

De danspartners zijn al sinds de oprichting van de cruisemaatschappij mee op vele cruises. Zij zijn er als danspartner voor gasten waarvan bijvoorbeeld de echtgenoot niet wil of kan dansen. De danspartners fungeren ook als gastheer tijdens het diner bij tafels met alleenreizenden en begeleiden groepsexcursies.

Tot 30 april 2014 zijn de speciale Ballroom at Sea cruises boekbaar vanaf ca. $2595 per persoon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)