Perfecte scores MS Statendam, MS Nieuw Amsterdam en MS Ryndam

MS Statendam
MS Statendam

Holland America Line meldt dat wederom 3 cruiseschepen uit haar vloot de afgelopen periode een perfecte score van 100 procent hebben behaald bij een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaans Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Zowel het MS Statendam, MS Nieuw Amsterdam en MS Ryndam haalden de hoogste score bij de inspectie.

Het MS Statendam werd op 19 februari aan een controle onderworpen op Hilo, Hawaii tijdens een 30-daagse cruise naar o.a. Tahitia en Marquesas vanuit San Diego. Het MS Nieuw Amsterdam kreeg op 1 maart 2015 onverwacht bezoek in Fort Lauderdale voor aanvang van een 7-daagse cruise naar de Caribbean. Ten slotte kwamen op 8 maart inspecteurs aan boord van het MS Ryndam in Tampa, Florida voordat het vertrok voor een 7-daagse cruise naar de Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.